Veelgestelde vragen over gelaatsoperaties

Op deze pagina vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en de antwoorden van dr. Schiettecatte daarop. Dr. Schiettecatte is uw behandelend plastisch chirurg in Kliniek Veldhoven.

Denkt u bij een gelaatsoperatie aan een correctie van de vorm of stand van uw oren, het verhelpen van hangende bovenste en/of onderste oogleden of hangende wenkbrauwen, een lift van uw voorhoofd, gezicht, kin of hals.

Dr. Schiettecatte bespreekt voorafgaand aan de gezichtsoperatie met u hoe uw wensen gerealiseerd kunnen worden. Vraag nu vrijblijvend een consult aan. Na het consult ontvangt u een offerte op maat.

Wat kost een gezichtsoperatie?

Prijzen van gezichtsoperaties verschillen van kliniek tot kliniek. Onderstaand vindt u een indicatieve prijsrange voor elk type behandeling.

Voor een prijsofferte, neemt u liefst contact op met dr. Schiettecatte via Kliniek Veldhoven. Op hun websites vindt u een actueel en compleet overzicht van alle prijzen.

Voor meer informatie over de behandelingen, zie de pagina’s OoglidcorrectieHalslift, Facelift.

Ooglidcorrectie kostenEen ooglidcorrectie wordt meestal niet vergoed door de zorgverzekeraar (tenzij medisch noodzakelijk). Een ooglidcorrectie is mogelijk vanaf € 695,-.
Halslift kostenDe kosten voor een halslift bedragen € 4.150,-.
Facelift (MACS-lift) kostenDe kosten voor een MACS-facelift bedragen € 4.150,-.
Mini-facelift (S-lift) kostenDe kosten voor een mini-facelift bedragen € 3.145,-.
Voorhoofdslift (endoscopisch) kostenDe kosten voor een endoscopische voorhoofdslift onder algehele narcose bedragen € 3.675,-
Voorhoofdslift (temporaal/wenkbrauwlift volgens Fogli) kostenDe kosten voor een temporale voorhoofdslift of wenkbrauwlift volgens Fogli met lokale verdoving bedragen € 1.500,-

Wordt een gelaatsoperatie vergoed door mijn verzekering?

Een bovenooglidcorrectie wordt soms door uw verzekeraar vergoed, de overige behandelingen waarmee dr. Schiettecatte u kan helpen, niet.

Doet een gelaatsoperatie pijn?

Nee, de operatie vindt plaats onder verdoving. Na de operatie heeft u hooguit enige tijd wat last bij het eten en u kunt een druk ervaren.

Hoe lang blijft het resultaat mooi?

Acht tot tien jaar.

Houd ik littekens aan de operatie over?

Ja. Dr. Schiettecatte zal ze echter zoveel mogelijk plaatsen op een plek die niet zichtbaar is, of ze bijna onzichtbaar maken. Kleine littekens in het gezicht kunt u twee weken na de operatie en bij een volledig gesloten wonde voorzichtig camoufleren met wat make-up. Na ongeveer zes maanden zijn de littekens zover vervaagd dat dit niet meer nodig zal zijn.

Gebruikt u nietjes of hechtingen? Waarop baseert u die keuze?

Nietjes worden enkel gebruikt om wonden in de behaarde scalpzone te dichten. Ze zijn gemakkelijker om te verwijderen en laten geen zichtbare littekens na.

Van welk soort materiaal is een kinimplantaat gemaakt?

Een kinimplantaat is gemaakt van silicone en is beschikbaar in drie verschillende maten. Dr. Schiettecatte bepaalt samen met u welke maat het beste past bij uw gezicht en wensen.

Kan een implantaat gaan bewegen onder mijn huid?

Nee. Wel kunt u soms de randen voelen.

 

Borstverkleining

Wat kost het?

Afspraak maken?

Superblij mee!

"Jaren heeft het geduurd voor ik deze stap durfde te nemen. Ik ben nogal angstig en dankzij de goede zorg van de assistente en Dr Schiettecatte was ik (voor mijn doen) snel op mijn gemak. De service ervoor maar ook erna heeft mij een goed gevoel gegeven. Dr Schiettecatte is een lieve en deskundige plastische chirurg die ontzettend aardig was en mijn ogen waren bijna niet gezwollen of blauw..! Superblij mee. Beveel hem echt aan en kliniek Veldhoven!"

 

-- Louisa
via www.kliniekervaringen.nl

Super tevreden!

"Super tevreden en erg vriendelijk. Er wordt met je meegedacht en voelde me gehoord. Resultaat: ook dik tevreden en super mooi! Zou dit zeker aanraden aan anderen."

 

-- Daisy
via www.kliniekervaringen.nl

Zeer goede ervaring!

"Afgelopen dinsdag mijn borstvergroting laten uitvoeren door Dr. Schiettecatte bij Diane Gabriels. Ik had een B85 cup en heb nu een mooie D cup! Ik ben er zo blij mee. Dr. Schiettecatte is een hele lieve en relaxte man. Ipv druppelvormige implantaten heeft hij mij geadviseerd om 500 MPP te nemen. Eerst dacht ik dat het te groot voor me zou zijn, maar ben hem erop gaan vertrouwen dat hij wel weet wat hij adviseert. Ik heb daar geen moment spijt van gehad sinds de operatie is uitgevoerd! Ook de co-assistente en anesthesist (David in het speciaal) zijn erg lieve mensen. Kortom, een zeer goede ervaring gehad met deze kliniek!"

 

-- Nicole
via www.kliniekervaringen.nl

Pin It on Pinterest

Share This