Veelgestelde vragen over anti-rimpelinjecties

Op deze pagina vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en de antwoorden van dr. Schiettecatte daarop. Dr. Schiettecatte is uw behandelend plastisch chirurg in Kliniek Veldhoven en CosMed Kliniek in Bosch en Duin.

Dr. Schiettecatte bespreekt voorafgaand aan de anti-rimpelbehandeling met u hoe uw wensen gerealiseerd kunnen worden. Vraag nu vrijblijvend een consult aan. Na het consult ontvangt u een offerte op maat.

Wat kost een schoonheidsbehandeling met anti-rimpelinjecties?

Prijzen van anti-rimpelbehandelingen verschillen van kliniek tot kliniek.Voor een prijsofferte, neemt u liefst contact op met dr. Schiettecatte via Kliniek Veldhoven of CosMed Kliniek in Bosch en Duin. Op hun websites vindt u een actueel en compleet overzicht van alle prijzen.

Zie voor meer informatie over de behandeling de pagina anti-rimpel injecties.

Wordt een anti-rimpelbehandeling vergoed door mijn verzekering?

Nee.

Doet een anti-rimpelbehandeling met injecties pijn?

Een beetje, u krijgt kleine prikjes met een injectienaald.

Hoe lang blijft het resultaat mooi?

Zes maanden.

Houd ik littekens aan de behandeling over?

Nee. Schoonheidsbehandelingen met een tijdelijk effect bestaan uit injecteren van rimpelvullende middelen onder de huid. Direct na de behandeling kunt u kleine puntjes in uw huid zien, van waar de naald geprikt heeft. Deze puntjes worden echter geen littekens en zijn binnen een dag verdwenen.

Wat zijn de effecten op lange termijn van het wegspuiten van rimpels?

Indien u middelen met een tijdelijke werking laat injecteren, zijn er geen neveneffecten. Blijvende middelen kunnen echter blijvende problemen veroorzaken. Dr. Schiettecatte gebruikt enkel en uitsluitend anti-rimpelmiddelen met een tijdelijk effect.

Wat is de beste leeftijd om met injecties te beginnen?

Vanaf uw 35e jaar. Rond deze leeftijd zijn rimpels nog minder diep, waardoor ze eenvoudiger te behandelen zijn.

Is het waar dat je beter preventief met injecties kunt beginnen?

Dat is een lastige vraag. Het is wel zo, dat elke vorm van preventie zorgt voor een beter en frisser resultaat. Denk hierbij echter ook aan wat u zelf kunt doen, van goede huidverzorging en goede hydratatie (veel water drinken) tot het eten van vitaminerijke voeding. Ook door niet te roken en niet te zonnen, blijft uw huid langer mooi.

Hoe vaak kan ik de behandeling met anti-rimpel injecties herhalen?

Zoveel als u wilt, met minimaal zes maanden tussen elke behandeling.

Op welke delen van mijn lichaam kan een anti-rimpelbehandeling worden toegepast?

Behalve in uw gezicht, kunt u ook uw hals, uw decolleté en handen laten behandelen. Hiervoor gebruikt dr. Schiettecatte de rimpelvullers restylane en juvederm.

Kan ik mij direct na een injectie voor vollere lippen weer in het openbaar vertonen?

De huid van uw lippen is erg dun en gevoelig. Door de injecties kunnen uw lippen erg zwellen. U neemt daarom het beste een dag verlof, om uw sociale activiteiten pas de volgende dag weer te hervatten.

Hoe weet ik welke injectiemiddelen wel en niet betrouwbaar zijn?

U kunt alle middelen met een tijdelijk effect die goedgekeurd zijn door de FDA en minimaal tien jaar op de markt zijn, vertrouwen.

 

Borstverkleining

Wat kost het?

Afspraak maken?

Superblij mee!

"Jaren heeft het geduurd voor ik deze stap durfde te nemen. Ik ben nogal angstig en dankzij de goede zorg van de assistente en Dr Schiettecatte was ik (voor mijn doen) snel op mijn gemak. De service ervoor maar ook erna heeft mij een goed gevoel gegeven. Dr Schiettecatte is een lieve en deskundige plastische chirurg die ontzettend aardig was en mijn ogen waren bijna niet gezwollen of blauw..! Superblij mee. Beveel hem echt aan en kliniek Veldhoven!"

 

-- Louisa
via www.kliniekervaringen.nl

Super tevreden!

"Super tevreden en erg vriendelijk. Er wordt met je meegedacht en voelde me gehoord. Resultaat: ook dik tevreden en super mooi! Zou dit zeker aanraden aan anderen."

 

-- Daisy
via www.kliniekervaringen.nl

Zeer goede ervaring!

"Afgelopen dinsdag mijn borstvergroting laten uitvoeren door Dr. Schiettecatte bij Diane Gabriels. Ik had een B85 cup en heb nu een mooie D cup! Ik ben er zo blij mee. Dr. Schiettecatte is een hele lieve en relaxte man. Ipv druppelvormige implantaten heeft hij mij geadviseerd om 500 MPP te nemen. Eerst dacht ik dat het te groot voor me zou zijn, maar ben hem erop gaan vertrouwen dat hij wel weet wat hij adviseert. Ik heb daar geen moment spijt van gehad sinds de operatie is uitgevoerd! Ook de co-assistente en anesthesist (David in het speciaal) zijn erg lieve mensen. Kortom, een zeer goede ervaring gehad met deze kliniek!"

 

-- Nicole
via www.kliniekervaringen.nl

Pin It on Pinterest

Share This