Plastisch chirurg dr. Schiettecatte

Als plastisch chirurg wordt dr. David Schiettecatte (1970) gedreven door zijn passie om zijn patiënten te helpen zich goed te voelen in hun eigen lichaam. Dr. Schiettecatte is gespecialiseerd in borstoperaties, gelaatsoperaties en schoonheidsbehandelingen met een tijdelijk effect op het verminderen van bijvoorbeeld rimpels en oppervlakkige huidbeschadigingen. Daarbij is zijn visie dat plastische chirurgie méér omvat dan enkel opereren. Ook het psychologische aspect van zijn werk verliest hij nooit uit het oog.

Dr. Schiettecatte streeft ernaar u te helpen bij het vinden van een nieuw evenwicht in uw leven, waarin u optimaal kunt functioneren binnen uw eigen mogelijkheden. Een kennismaking met dr. David Schiettecatte is de moeite waard als u lichamelijk door ziekte of de gevolgen van een ongeval in uw functioneren wordt beperkt, of als u niet tevreden bent over uw lichaam.

Opleiding en werkervaring plastische chirurgie

Dr. Schiettecatte studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leuven en plastische chirurgie aan de Universiteit van Brussel. Daarna specialiseerde hij zich in microchirurgie en handchirurgie bij het Erasmus MC in Rotterdam. Na zijn afstuderen werkte hij als plastisch chirurg bij het Erasmus MC in Rotterdam, de Gelre Ziekenhuizen in Apeldoorn en Zutphen, het Deventer Ziekenhuis, de Velthuis Kliniek in Rotterdam, Hilversum en Velp, de Reinaert Kliniek in Maastricht en Kliniek Amstelveen.

Kliniek Veldhoven en de Leprazending

Tegenwoordig is dr. Schiettecatte plastisch chirurg bij de Kliniek Veldhoven. Daarnaast werkt hij sinds 2012 ook voor de Leprazending. Drie weken per jaar opereert hij leprapatiënten bij een gespecialiseerde leprakliniek in Myanmar, waardoor zij een nieuwe kans op geluk in hun leven krijgen.

Ooglidcorrectie

Afspraak maken?

Superblij mee!

"Jaren heeft het geduurd voor ik deze stap durfde te nemen. Ik ben nogal angstig en dankzij de goede zorg van de assistente en Dr Schiettecatte was ik (voor mijn doen) snel op mijn gemak. De service ervoor maar ook erna heeft mij een goed gevoel gegeven. Dr Schiettecatte is een lieve en deskundige plastische chirurg die ontzettend aardig was en mijn ogen waren bijna niet gezwollen of blauw..! Superblij mee. Beveel hem echt aan en kliniek Veldhoven!"

 

-- Louisa
via www.kliniekervaringen.nl

Super tevreden!

"Super tevreden en erg vriendelijk. Er wordt met je meegedacht en voelde me gehoord. Resultaat: ook dik tevreden en super mooi! Zou dit zeker aanraden aan anderen."

 

-- Daisy
via www.kliniekervaringen.nl

Zeer goede ervaring!

"Afgelopen dinsdag mijn borstvergroting laten uitvoeren door Dr. Schiettecatte bij Diane Gabriels. Ik had een B85 cup en heb nu een mooie D cup! Ik ben er zo blij mee. Dr. Schiettecatte is een hele lieve en relaxte man. Ipv druppelvormige implantaten heeft hij mij geadviseerd om 500 MPP te nemen. Eerst dacht ik dat het te groot voor me zou zijn, maar ben hem erop gaan vertrouwen dat hij wel weet wat hij adviseert. Ik heb daar geen moment spijt van gehad sinds de operatie is uitgevoerd! Ook de co-assistente en anesthesist (David in het speciaal) zijn erg lieve mensen. Kortom, een zeer goede ervaring gehad met deze kliniek!"

 

-- Nicole
via www.kliniekervaringen.nl

Pin It on Pinterest

Share This