Kosten gelaatschirurgie

Wat is de prijs van gelaatschirurgie?

Onderstaand vindt u een indicatieve prijs voor elk type behandeling. Voor een prijsofferte, neemt u liefst contact op met dr. Schiettecatte via Kliniek Veldhoven. Op hun websites vindt u een actueel en compleet overzicht van alle prijzen.

 

Ooglidcorrectie kostenEen ooglidcorrectie wordt meestal niet vergoed door de zorgverzekeraar (tenzij medisch noodzakelijk). Een ooglidcorrectie is mogelijk vanaf € 695,-.
Halslift kostenDe kosten voor een halslift bedragen € 4.150,-.
Facelift (MACS-lift) kostenDe kosten voor een MACS-facelift bedragen € 4.150,-.
Mini-facelift (S-lift) kostenDe kosten voor een mini-facelift bedragen € 3.145,-.
Voorhoofdslift (endoscopisch) kostenDe kosten voor een endoscopische voorhoofdslift onder algehele narcose bedragen € 3.675,-
Voorhoofdslift (temporaal/wenkbrauwlift volgens Fogli) kostenDe kosten voor een temporale voorhoofdslift of wenkbrauwlift volgens Fogli met lokale verdoving bedragen € 1.500,-
Facelift

Verschillende facelifttechnieken

Afspraak maken?

Superblij mee!

"Jaren heeft het geduurd voor ik deze stap durfde te nemen. Ik ben nogal angstig en dankzij de goede zorg van de assistente en Dr Schiettecatte was ik (voor mijn doen) snel op mijn gemak. De service ervoor maar ook erna heeft mij een goed gevoel gegeven. Dr Schiettecatte is een lieve en deskundige plastische chirurg die ontzettend aardig was en mijn ogen waren bijna niet gezwollen of blauw..! Superblij mee. Beveel hem echt aan en kliniek Veldhoven!"

 

-- Louisa
via www.kliniekervaringen.nl

Super tevreden!

"Super tevreden en erg vriendelijk. Er wordt met je meegedacht en voelde me gehoord. Resultaat: ook dik tevreden en super mooi! Zou dit zeker aanraden aan anderen."

 

-- Daisy
via www.kliniekervaringen.nl

Zeer goede ervaring!

"Afgelopen dinsdag mijn borstvergroting laten uitvoeren door Dr. Schiettecatte bij Diane Gabriels. Ik had een B85 cup en heb nu een mooie D cup! Ik ben er zo blij mee. Dr. Schiettecatte is een hele lieve en relaxte man. Ipv druppelvormige implantaten heeft hij mij geadviseerd om 500 MPP te nemen. Eerst dacht ik dat het te groot voor me zou zijn, maar ben hem erop gaan vertrouwen dat hij wel weet wat hij adviseert. Ik heb daar geen moment spijt van gehad sinds de operatie is uitgevoerd! Ook de co-assistente en anesthesist (David in het speciaal) zijn erg lieve mensen. Kortom, een zeer goede ervaring gehad met deze kliniek!"

 

-- Nicole
via www.kliniekervaringen.nl

Pin It on Pinterest

Share This