Kincorrectie

Uw kin is gezichtsbepalend. Een kinoperatie door een plastisch chirurg kan de balans in uw gezicht verbeteren. Zo kan een correctie van uw onderkin tegelijkertijd ook de indruk van een grote neus verzachten. Dr. Schiettecatte werkt met kinimplantaten om uw terugwijkende of onderontwikkelde onderkin te corrigeren. Deze bestaan uit vaste siliconen. Voorafgaand aan de operatie kiest u samen met de dokter de juiste vorm en grootte. Vraag nu een consult aan.

Het consult en een prijsopgave

Dr. Schiettecatte is uw behandelend plastisch chirurg in Kliniek Veldhoven en CosMed Kliniek. Voorafgaand aan de kincorrectie heeft u een persoonlijk intake-gesprek met Dr. Schiettecatte om uw wensen en de mogelijkheden samen te bespreken. Hierin bespreekt u samen de gewenste veranderingen en het verloop van de operatie. Neemt u op de dag van het consult ook foto’s mee van wat u mooi vindt. Dr. Schiettecatte bespreekt de mogelijkheden graag met u. Neem contact met ons op om uw vrijblijvend consult te plannen. Na het consult ontvangt u een offerte op maat.

De operatie: de kincorrectie

Een kincorrectie is een kortdurende operatie onder lokale verdoving. Hierbij maakt Dr. Schiettecatte aan de onderzijde van uw kin, of in uw mond een incisie. Vervolgens wordt het implantaat geplaatst onder de kinspieren en het botvlies van uw kaak. De operatie wordt afgerond met het hechten van de snijwond. Ook wordt er een kompres met een kinband aangebracht, dat het implantaat op zijn plaats houdt.

Bij een incisie in de mond heeft u geen litteken, maar is er wel meer kans op een infectie.

Na de operatie van uw kin

Na afloop van de operatie draagt u gedurende een 24 uur de kinband met het kompres. Daarna dekt u de kin nog ongeveer een week af met verband. Na verwijdering van het verband kunt u zwellingen op blauwe plekken krijgen, die na ongeveer twee weken grotendeels verdwenen zullen zijn. Het resultaat van de operatie is direct zichtbaar, het definitieve eindresultaat wordt na drie maanden beoordeeld.

Risico’s en complicaties bij kincorrecties

Bij een kincorrectie bestaat het risico van infectie, nabloeding en het verlies van het gevoel in de kin. Ook kan het implantaat verplaatsen, al gebeurt dit zelden.

In het kort…

Duur van de operatie:één uur.
Verdoving:plaatselijke verdoving.
Opname in de kliniek:nee, behandeling is poliklinisch.
Pijnbestrijding achteraf:paracetamol of een vergelijkbare pijnstiller.
Hechtingen:worden ongeveer één week na de operatie verwijderd.
Verband:kinband met drukkompres, wordt één week na de operatie verwijderd.
Praktisch:werken is mogelijk binnen twee weken na de operatie. Vermijd zware lichamelijke inspanningen en sporten gedurende vier tot zes weken na de operatie.
Houdbaarheid:levenslang.

 

Kincorrectie

Wat kost het?

Afspraak maken?

Superblij mee!

"Jaren heeft het geduurd voor ik deze stap durfde te nemen. Ik ben nogal angstig en dankzij de goede zorg van de assistente en Dr Schiettecatte was ik (voor mijn doen) snel op mijn gemak. De service ervoor maar ook erna heeft mij een goed gevoel gegeven. Dr Schiettecatte is een lieve en deskundige plastische chirurg die ontzettend aardig was en mijn ogen waren bijna niet gezwollen of blauw..! Superblij mee. Beveel hem echt aan en kliniek Veldhoven!"

 

-- Louisa
via www.kliniekervaringen.nl

Super tevreden!

"Super tevreden en erg vriendelijk. Er wordt met je meegedacht en voelde me gehoord. Resultaat: ook dik tevreden en super mooi! Zou dit zeker aanraden aan anderen."

 

-- Daisy
via www.kliniekervaringen.nl

Zeer goede ervaring!

"Afgelopen dinsdag mijn borstvergroting laten uitvoeren door Dr. Schiettecatte bij Diane Gabriels. Ik had een B85 cup en heb nu een mooie D cup! Ik ben er zo blij mee. Dr. Schiettecatte is een hele lieve en relaxte man. Ipv druppelvormige implantaten heeft hij mij geadviseerd om 500 MPP te nemen. Eerst dacht ik dat het te groot voor me zou zijn, maar ben hem erop gaan vertrouwen dat hij wel weet wat hij adviseert. Ik heb daar geen moment spijt van gehad sinds de operatie is uitgevoerd! Ook de co-assistente en anesthesist (David in het speciaal) zijn erg lieve mensen. Kortom, een zeer goede ervaring gehad met deze kliniek!"

 

-- Nicole
via www.kliniekervaringen.nl

Pin It on Pinterest

Share This