Facelift – Er jonger en stralend uitzien

Als u ouder wordt, verliest uw huid haar elasticiteit. Uw huid kan gaan hangen en er kunnen rimpels ontstaan. Als u zich hieraan stoort, is een facelift een optie voor u. Hiermee worden rimpels, kraaienpootjes en slappe wangen verminderd zodat u er weer jong en stralend uit ziet. Dr. Schiettecatte is gespecialiseerd in facelifts en bespreekt graag uw wensen en mogelijkheden. Hij is uw behandelend plastisch chirurg in Kliniek Veldhoven. Vraag nu uw consult aan met Dr. Schiettecatte.

Bent u geïnteresseerd in een facelift? Maakt u dan een afspraak met dr. Schiettecatte voor een vrijblijvend consult in Kliniek Veldhoven.

Verschillende facelifttechnieken

Er zijn verschillende technieken om uw gezicht of hals weer jonger uit te laten zien. U heeft keuze uit verschillende technieken: de MACS-lift, de mini-facelift, of de voorhoofdslift. Dr. Schiettecatte adviseert u hier graag over tijdens het consult.

MACS-lift

MACS staat voor Minimal Access Cranial Suspension en zorgt voor een gladdere huid rondom uw wangen en strakkere kaaklijn. Via een kleine snede, voor uw oor tot aan uw haarlijn, worden de onderliggende weefsels met een hechtdraad gelift. Uw overtollige huid wordt verwijderd en vervolgens wordt uw snede zorgvuldig gehecht. De MACS-lift is populair vanwege de korte behandeltijd en het snelle herstel. Bovendien leidt deze behandeling tot minder littekens en kan de ingreep onder plaatselijke verdoving uitgevoerd worden.

Mini-facelift

De mini facelift wordt ook wel de S-lift genoemd. Bij een mini-facelift wordt enkel uw verslapte huid op uw wangen en onder kaaklijn behandeld. Uw voorhoofd en hals worden hierbij buiten beschouwing gelaten. De mini-facelift is een populaire behandelingen omdat de ingreep veel minder ingrijpend is dan de klassieke facelift. De plastisch chirurg verwijdert aan beide kanten van uw gezicht, voor uw oor, een smal reepje huid in de vorm van een S. De ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving.

Voorhoofdslift

Met een voorhoofdslift verhelpt u een vermoeide of zorgelijke uitdrukking, veroorzaakt doordat uw wenkbrauwen zijn gaan hangen of lager zijn gaan staan. In combinatie met een ooglidcorrectie krijgt uw gezicht weer een energieke, frisse en ‘open’ uitstraling.

Klassieke facelift

Dit is de meest uitgebreide faceliftbehandeling. Uw gehele gelaat, van uw haargrens tot aan uw hals, wordt behandeld door de plastisch chirurg. Bij een klassieke facelift spant de plastisch chirurg een diepe weefsellaag aan in de richting van uw haarlijn. De incisie loopt langs de haarlijn en natuurlijke plooien zodat de snede nauwelijks zichtbaar is. Afhankelijk van uw wensen, maakt de chirurg een tweede incisie onder de kin. Een klassieke facelift duurt enkele uren en vindt plaats onder algehele narcose. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Facelift met lipofilling

Elke facelift kan gecombineerd worden met lipofilling. Bij lipofilling gebruikt dr. Schiettecatte uw eigen vetweefsel om meer contour te geven en indien nodig diepere rimpels op te vullen, zoals bijvooorbeeld bij de neusmondplooi en de jukbeenderen.

Halslift

Wanneer uw huid in uw hals erg verslapt is, dan kan een halslift een oplossing zijn. Met de zogenaamde SMAS facelifttechniek behandelt Dr. Schiettecatte uw hals. U leest er hier meer over.

Liquid facelift

De liquid facelift, is de facelift zonder operatie. Bij deze behandeling maakt dr. Schiettecatte gebruik van fillers en injectables die uw gelaat tijdelijk een jeugdigere look geven. De behandeling duurt slechts 30 minuten en u ziet direct resultaat, dat ongeveer een jaar zichtbaar blijft.

Het consult

Tijdens uw eerste consult bespreekt u uw wensen met dr. Schiettecatte. Na een kort onderzoek, bespreekt hij de mogelijkheden en technieken met u. Hij legt u de procedure uit, bespreekt de te verwachten resultaten en geeft u ook een prijsindicatie. Het eerste consult is geheel informatief en vrijblijvend. Klik hier om een consult aan te vragen.

Wat kost een facelift?

De kosten van een facelift zijn afhankelijk van uw wensen en de techniek die gebruikt wordt. Voor een exacte prijsopgave kunt u het beste contact opnemen met dr. Schiettecatte.

Facelift

Verschillende facelifttechnieken

Wat kost het?

Afspraak maken?

Superblij mee!

"Jaren heeft het geduurd voor ik deze stap durfde te nemen. Ik ben nogal angstig en dankzij de goede zorg van de assistente en Dr Schiettecatte was ik (voor mijn doen) snel op mijn gemak. De service ervoor maar ook erna heeft mij een goed gevoel gegeven. Dr Schiettecatte is een lieve en deskundige plastische chirurg die ontzettend aardig was en mijn ogen waren bijna niet gezwollen of blauw..! Superblij mee. Beveel hem echt aan en kliniek Veldhoven!"

 

-- Louisa
via www.kliniekervaringen.nl

Super tevreden!

"Super tevreden en erg vriendelijk. Er wordt met je meegedacht en voelde me gehoord. Resultaat: ook dik tevreden en super mooi! Zou dit zeker aanraden aan anderen."

 

-- Daisy
via www.kliniekervaringen.nl

Zeer goede ervaring!

"Afgelopen dinsdag mijn borstvergroting laten uitvoeren door Dr. Schiettecatte bij Diane Gabriels. Ik had een B85 cup en heb nu een mooie D cup! Ik ben er zo blij mee. Dr. Schiettecatte is een hele lieve en relaxte man. Ipv druppelvormige implantaten heeft hij mij geadviseerd om 500 MPP te nemen. Eerst dacht ik dat het te groot voor me zou zijn, maar ben hem erop gaan vertrouwen dat hij wel weet wat hij adviseert. Ik heb daar geen moment spijt van gehad sinds de operatie is uitgevoerd! Ook de co-assistente en anesthesist (David in het speciaal) zijn erg lieve mensen. Kortom, een zeer goede ervaring gehad met deze kliniek!"

 

-- Nicole
via www.kliniekervaringen.nl

Pin It on Pinterest

Share This