Neem contact op

Dr. David Schiettecatte is momenteel beschikbaar op de volgende locatie:

Kliniek Veldhoven

Bastion 10
5509 MJ Veldhoven

Tel. +31 (0)40 295 42 43
www.kliniekveldhoven.nl

Borstverkleining

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met Dr. David Schiettecatte? Belt u dan met Kliniek Veldhoven of CosMed Kliniek. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

  Dr. David Schiettecatte

  BIG-registratie: 19055482401

  Dr. Schiettecatte is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Royal Belgian Society for Plastic Surgery (RBSPRS).

  Superblij mee!

  "Jaren heeft het geduurd voor ik deze stap durfde te nemen. Ik ben nogal angstig en dankzij de goede zorg van de assistente en Dr Schiettecatte was ik (voor mijn doen) snel op mijn gemak. De service ervoor maar ook erna heeft mij een goed gevoel gegeven. Dr Schiettecatte is een lieve en deskundige plastische chirurg die ontzettend aardig was en mijn ogen waren bijna niet gezwollen of blauw..! Superblij mee. Beveel hem echt aan en kliniek Veldhoven!"

   

  -- Louisa
  via www.kliniekervaringen.nl

  Super tevreden!

  "Super tevreden en erg vriendelijk. Er wordt met je meegedacht en voelde me gehoord. Resultaat: ook dik tevreden en super mooi! Zou dit zeker aanraden aan anderen."

   

  -- Daisy
  via www.kliniekervaringen.nl

  Zeer goede ervaring!

  "Afgelopen dinsdag mijn borstvergroting laten uitvoeren door Dr. Schiettecatte bij Diane Gabriels. Ik had een B85 cup en heb nu een mooie D cup! Ik ben er zo blij mee. Dr. Schiettecatte is een hele lieve en relaxte man. Ipv druppelvormige implantaten heeft hij mij geadviseerd om 500 MPP te nemen. Eerst dacht ik dat het te groot voor me zou zijn, maar ben hem erop gaan vertrouwen dat hij wel weet wat hij adviseert. Ik heb daar geen moment spijt van gehad sinds de operatie is uitgevoerd! Ook de co-assistente en anesthesist (David in het speciaal) zijn erg lieve mensen. Kortom, een zeer goede ervaring gehad met deze kliniek!"

   

  -- Nicole
  via www.kliniekervaringen.nl

  Pin It on Pinterest

  Share This