Plaatsing prothese bij borstvergroting

Plaatsing prothese achter of voor de borstspier bij borstvergroting?

Bij een borstvergroting met prothesen kan de prothese voor de borstspier geplaatst worden (‘subfasciaal’ heet dat), maar ook deels erachter (‘dual plane’ genoemd). Dr. Schiettecatte plaatst de prothese vooral dual plane: via de plooi achter de borstspier, of gedeeltelijk onder de borstspier. Ook plaatst hij borstimplantaten wel voor de borstspier als de maat niet te groot is. De keuze voor de wijze waarop de prothese in uw borst wordt geplaatst, wordt vooral door uw eigen lichaam bepaald.

Dual plane: borstvergroting met borstimplantaat achter de borstspier

Dual plane is het plaatsen van de prothese deels achter de borstspier via de borstplooi. Dit doet dr. Schiettecatte als u relatief weinig borstklierweefsel heeft, of als uw huid dun of doorschijnend is. Zo voorkomt hij dat u na de operatie het borstimplantaat duidelijk kunt voelen of zien aan de bovenzijde van uw borst. Ook is het litteken van de operatie nagenoeg onzichtbaar. De borstspier bedekt dan het implantaat aan de bovenzijde, terwijl de onderzijde van de prothese omhuld wordt door uw eigen borstweefsel. De randen zijn daardoor niet voelbaar of zichtbaar. Bovendien zorgt deze manier van plaatsen voor een stabiele borst.

Borstvergroting met de borstprothese boven de borstspier

Als een borstimplantaat subfasciaal (voor of boven) de borstspier wordt geplaatst, geeft dat de borst een zeer natuurlijk voorkomen. De prothese beweegt dan met de huid mee, net zoals een natuurlijke borst dat doet. Afhankelijk van uw huid en borstklierweefsel, is het mogelijk dat u aan de bovenzijde van de borst de rand van de prothese kan zien of voelen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een borstvergroting met implantaten? Vraag een consult aan bij dr. Schiettecatte in Kliniek Veldhoven.

 

Facelift

Wat kost het?

Afspraak maken?

Superblij mee!

"Jaren heeft het geduurd voor ik deze stap durfde te nemen. Ik ben nogal angstig en dankzij de goede zorg van de assistente en Dr Schiettecatte was ik (voor mijn doen) snel op mijn gemak. De service ervoor maar ook erna heeft mij een goed gevoel gegeven. Dr Schiettecatte is een lieve en deskundige plastische chirurg die ontzettend aardig was en mijn ogen waren bijna niet gezwollen of blauw..! Superblij mee. Beveel hem echt aan en kliniek Veldhoven!"

 

-- Louisa
via www.kliniekervaringen.nl

Super tevreden!

"Super tevreden en erg vriendelijk. Er wordt met je meegedacht en voelde me gehoord. Resultaat: ook dik tevreden en super mooi! Zou dit zeker aanraden aan anderen."

 

-- Daisy
via www.kliniekervaringen.nl

Zeer goede ervaring!

"Afgelopen dinsdag mijn borstvergroting laten uitvoeren door Dr. Schiettecatte bij Diane Gabriels. Ik had een B85 cup en heb nu een mooie D cup! Ik ben er zo blij mee. Dr. Schiettecatte is een hele lieve en relaxte man. Ipv druppelvormige implantaten heeft hij mij geadviseerd om 500 MPP te nemen. Eerst dacht ik dat het te groot voor me zou zijn, maar ben hem erop gaan vertrouwen dat hij wel weet wat hij adviseert. Ik heb daar geen moment spijt van gehad sinds de operatie is uitgevoerd! Ook de co-assistente en anesthesist (David in het speciaal) zijn erg lieve mensen. Kortom, een zeer goede ervaring gehad met deze kliniek!"

 

-- Nicole
via www.kliniekervaringen.nl

Pin It on Pinterest

Share This