Borstvergroting met prothesen

Welke prothesen worden gebruikt bij borstvergroting?

Bij borstvergrotingen gebruikt dr. Schiettecatte vooral ronde borstimplantaten. Uit onderzoek blijkt namelijk dat deze een mooie borstvorm geven, terwijl ze niet de nadelen hebben van anatomisch gevormde (druppelvormige) borstimplantaten. Ook bij een borstvergroting met eigen vet, zorgt een kleine, ronde borstprothese voor het mooiste resultaat.

Dr. Schiettecatte gebruikt uitsluitend door de FDA goedgekeurde, silicone implantaten van hoge kwaliteit, waardoor uw vergrote borsten er natuurlijk uitzien, aanvoelen en bewegen. Welke borstprothese het beste bij uw lichaam past en gebruikt zal worden, overlegt dr. Schiettecatte altijd voorafgaand aan de operatie met u. Zo maakt u samen een weloverwogen keuze, waarbij u zich prettig voelt.

Bent u geïnteresseerd in een borstvergroting met borstimplantaten? Maakt u dan een afspraak met dr. Schiettecatte voor een vrijblijvend consult in Kliniek Veldhoven.

Het consult en een prijsopgave

Dr. Schiettecatte is uw behandelend plastisch chirurg in Kliniek Veldhoven. Voorafgaand aan de borstvergroting heeft u een persoonlijk intake-gesprek met Dr. Schiettecatte om uw wensen en de mogelijkheden samen te bespreken. Hierin bespreekt u samen de gewenste veranderingen, de manier waarop uw borsten worden vergroot en het verloop van de operatie. Neemt u op de dag van het consult ook foto’s mee van wat u mooi vindt. Dr. Schiettecatte bespreekt de mogelijkheden graag met u. Neem contact met ons op om uw vrijblijvend consult te plannen. Na het consult ontvangt u een offerte op maat.

 

Facelift

Wat kost het?

Afspraak maken?

Superblij mee!

"Jaren heeft het geduurd voor ik deze stap durfde te nemen. Ik ben nogal angstig en dankzij de goede zorg van de assistente en Dr Schiettecatte was ik (voor mijn doen) snel op mijn gemak. De service ervoor maar ook erna heeft mij een goed gevoel gegeven. Dr Schiettecatte is een lieve en deskundige plastische chirurg die ontzettend aardig was en mijn ogen waren bijna niet gezwollen of blauw..! Superblij mee. Beveel hem echt aan en kliniek Veldhoven!"

 

-- Louisa
via www.kliniekervaringen.nl

Super tevreden!

"Super tevreden en erg vriendelijk. Er wordt met je meegedacht en voelde me gehoord. Resultaat: ook dik tevreden en super mooi! Zou dit zeker aanraden aan anderen."

 

-- Daisy
via www.kliniekervaringen.nl

Zeer goede ervaring!

"Afgelopen dinsdag mijn borstvergroting laten uitvoeren door Dr. Schiettecatte bij Diane Gabriels. Ik had een B85 cup en heb nu een mooie D cup! Ik ben er zo blij mee. Dr. Schiettecatte is een hele lieve en relaxte man. Ipv druppelvormige implantaten heeft hij mij geadviseerd om 500 MPP te nemen. Eerst dacht ik dat het te groot voor me zou zijn, maar ben hem erop gaan vertrouwen dat hij wel weet wat hij adviseert. Ik heb daar geen moment spijt van gehad sinds de operatie is uitgevoerd! Ook de co-assistente en anesthesist (David in het speciaal) zijn erg lieve mensen. Kortom, een zeer goede ervaring gehad met deze kliniek!"

 

-- Nicole
via www.kliniekervaringen.nl

Pin It on Pinterest

Share This