Borstlift na borstvoeding of zwangerschap

Hangborsten verhelpen na zwangerschap of borstvoeding

Als uw borsten na het krijgen van een kind of door de borstvoeding hun natuurlijke vorm verloren hebben, kan dat van grote invloed zijn op hoe u zich voelt. Een borstlift (of borstversteviging) is dan een mogelijke oplossing voor u. Als u dit wenst, kan deze ingreep gecombineerd worden met een borstvergroting met prothese of borstverkleining.

Borsten laten liften en borstvergroting na het krijgen van een kind

Door de invloed van hormonen tijdens en na de zwangerschap en vooral door het geven van borstvoeding verandert de vorm van uw borsten. Na borstvoeding kan de borst verslappen en gaan hangen. Met een borstimplantaat, al dan niet gecombineerd met een kleine borstlift, krijgen uw borsten weer de mooie vorm die ze hadden voor uw bevalling. Dr. Schiettecatte zal uw borsten niet teveel willen vergroten, om te voorkomen dat ze door de slappere huid gaan hangen. Hij informeert u graag over de mogelijkheden en kosten van een borstlift na uw bevalling of borstvoeding, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Meer informatie over de borstlift kunt u hier vinden.

Bent u geïnteresseerd in een borstlift na uw zwangerschap of borstvoeding? Maakt u dan een afspraak met dr. Schiettecatte voor een vrijblijvend consult in Kliniek Veldhoven.

 

Borstverkleining

Wat kost het?

Afspraak maken?

Superblij mee!

"Jaren heeft het geduurd voor ik deze stap durfde te nemen. Ik ben nogal angstig en dankzij de goede zorg van de assistente en Dr Schiettecatte was ik (voor mijn doen) snel op mijn gemak. De service ervoor maar ook erna heeft mij een goed gevoel gegeven. Dr Schiettecatte is een lieve en deskundige plastische chirurg die ontzettend aardig was en mijn ogen waren bijna niet gezwollen of blauw..! Superblij mee. Beveel hem echt aan en kliniek Veldhoven!"

 

-- Louisa
via www.kliniekervaringen.nl

Super tevreden!

"Super tevreden en erg vriendelijk. Er wordt met je meegedacht en voelde me gehoord. Resultaat: ook dik tevreden en super mooi! Zou dit zeker aanraden aan anderen."

 

-- Daisy
via www.kliniekervaringen.nl

Zeer goede ervaring!

"Afgelopen dinsdag mijn borstvergroting laten uitvoeren door Dr. Schiettecatte bij Diane Gabriels. Ik had een B85 cup en heb nu een mooie D cup! Ik ben er zo blij mee. Dr. Schiettecatte is een hele lieve en relaxte man. Ipv druppelvormige implantaten heeft hij mij geadviseerd om 500 MPP te nemen. Eerst dacht ik dat het te groot voor me zou zijn, maar ben hem erop gaan vertrouwen dat hij wel weet wat hij adviseert. Ik heb daar geen moment spijt van gehad sinds de operatie is uitgevoerd! Ook de co-assistente en anesthesist (David in het speciaal) zijn erg lieve mensen. Kortom, een zeer goede ervaring gehad met deze kliniek!"

 

-- Nicole
via www.kliniekervaringen.nl

Pin It on Pinterest

Share This