Injectables & Fillers – Rimpels verwijderen

Wenst u vollere lippen? Wilt u de contouren van uw gezicht meer accentueren? Of zou u rimpeltjes of plooien graag wat verzachten? Dan kan Dr. Schiettecatte u wellicht helpen. Door plaatselijke injecties (ofwel de liquid facelift) met spierverslappers of fillers, wordt uw huid weer glad. Behalve voor anti- rimpelbehandelingen van kraaienpootjes naast de ogen en rond de mond en rimpels tussen uw wenkbrauwen of op uw voorhoofd, kunt u ook bij Dr. Schiettecatte terecht voor de behandeling van oude littekens, die de huid oneffen maken.

De behandeling met anti-rimpelinjecties

Dr. Schiettecatte werkt enkel met de meest veilige injectables, die al geruime tijd op de markt zijn en hun werking en langdurige resultaten hebben bewezen. Voor het behandelen van rimpels en het liften van littekens gebruikt hij injectables van topmerken zoals restylane en juvederm. Tijdens de behandeling injecteert Dr. Schiettecatte kleine hoeveelheden in de huid rond de gerimpelde zone. De keuze van het product wordt bepaald op basis van het aantal te behandelen zones, de concentratie en de prijs van het product. Dr. Schiettecatte streeft ernaar de eigenheid van uw uitstraling te bewaren. Daarom is tijdens de behandeling uw persoonlijke mimiek leidend bij het kiezen van de wijze van injecteren, de plaats, en de hoeveelheid van de injecties.

Fillers

Fillers vullen uw rimpels op zodat oneffenheden in uw huid verdwijnen. Het is ideaal als u geen echte facelift wilt ondergaan, maar er wel jong en stralend uit wilt blijven zien. Fillers hebben een tijdelijk effect.

Spierverslappers

Een andere manier om uw rimpels tijdelijk te verwijderen is door gebruik te maken van spierverslappers. Botox is misschien wel de meest bekende spierverslapper. De injectie voorkomt dat spieren aangespannen worden. Rimpels die ontstaan door bijvoorbeeld fronsen of lachen, worden hiermee voorkomen.

Na de anti-rimpelbehandeling met injectables

Injectables zijn bijzonder effectief als anti-rimpelbehandeling. Vooral uw lippen zijn gevoelig voor zwelling. De eerste vier uur na de behandeling mag u niet gaan liggen of de behandelde zone masseren. Door het product te laten inwerken met de juiste zwaartekracht, krijgt u het mooiste resultaat. Het is te adviseren om op de dag van de behandeling geen afspraken buiten de deur te maken, vanwege de zwelling en mogelijke gevoeligheid van de behandelde zone. Het effect is duidelijk te zien na ongeveer twee weken, als het product zich goed heeft verdeeld in de huid.

Risico’s en complicaties bij een anti-rimpelbehandeling met injectables

Soms is er na de behandeling nog een kleine nacorrectie nodig met een paar prikjes. Er zijn weinig of geen risico’s verbonden aan de behandeling met de topmerken die dr. Schiettecatte gebruikt.

In het kort…

Duur van de ingreep:10 minuten.
Verdoving:geen.
Opname in de kliniek:poliklinisch.
Pijnbestrijding achteraf:eventueel paracetamol.
Praktisch:de eerste vier uur na de behandeling mag u niet gaan liggen of uw huid masseren. Plant u op de dag van de behandeling geen sociale afspraken.
Houdbaarheid:4-6 maanden, naar gelang product en concentratie.
Anti-rimpel injecties

Wat kost het?

Afspraak maken?

Superblij mee!

"Jaren heeft het geduurd voor ik deze stap durfde te nemen. Ik ben nogal angstig en dankzij de goede zorg van de assistente en Dr Schiettecatte was ik (voor mijn doen) snel op mijn gemak. De service ervoor maar ook erna heeft mij een goed gevoel gegeven. Dr Schiettecatte is een lieve en deskundige plastische chirurg die ontzettend aardig was en mijn ogen waren bijna niet gezwollen of blauw..! Superblij mee. Beveel hem echt aan en kliniek Veldhoven!"

 

-- Louisa
via www.kliniekervaringen.nl

Super tevreden!

"Super tevreden en erg vriendelijk. Er wordt met je meegedacht en voelde me gehoord. Resultaat: ook dik tevreden en super mooi! Zou dit zeker aanraden aan anderen."

 

-- Daisy
via www.kliniekervaringen.nl

Zeer goede ervaring!

"Afgelopen dinsdag mijn borstvergroting laten uitvoeren door Dr. Schiettecatte bij Diane Gabriels. Ik had een B85 cup en heb nu een mooie D cup! Ik ben er zo blij mee. Dr. Schiettecatte is een hele lieve en relaxte man. Ipv druppelvormige implantaten heeft hij mij geadviseerd om 500 MPP te nemen. Eerst dacht ik dat het te groot voor me zou zijn, maar ben hem erop gaan vertrouwen dat hij wel weet wat hij adviseert. Ik heb daar geen moment spijt van gehad sinds de operatie is uitgevoerd! Ook de co-assistente en anesthesist (David in het speciaal) zijn erg lieve mensen. Kortom, een zeer goede ervaring gehad met deze kliniek!"

 

-- Nicole
via www.kliniekervaringen.nl

Pin It on Pinterest

Share This